В неделя множество източници обявиха, че Матео Беретини е оттеглил

...
 В неделя множество източници обявиха, че Матео Беретини е оттеглил
Коментари Харесай

Въпреки слуховете: Беретини все още е в жребия за Париж


 В неделя голям брой източници оповестиха, че Матео Беретини е отдръпнал поръчката си за присъединяване на Мастърса в Париж. Към момента обаче публично името на италианеца продължава да бъде част от главната скица.

Много евентуално наподобява той да е взел решение да изчака още един ден с крайното си решение, защото съгласно програмата мачът му от първи кръг с квалификанта Артур Фис е плануван за вторник, което му дава спомагателни 24 часа за възобновяване.

Беретини продължава да изпитва болежка в крайници, която го изтезава още от Неапол и поради която не взе участие във Виена през предходната седмица.

Неговото вероятно отдръпване има връзка и с Григор Димитров, защото Беретини е евентуален противник на българина във втори кръг. Ако Беретини се откаже от присъединяване преди началото на мачовете в главната скица, то би могло да стане разбъркване в жребия и Карен Хачанов да заеме неговото място като най-високоранкиран измежду непоставените. В противоположен случай при отдръпване на Беретини директно преди мача му, то позицията му ще се заеме от „ благополучен губещ “ от квалификациите.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР